Kontakt

Kontakt os

Vi glæder os til at modtage dit opkald eller læse din email. Vi ringer også gerne dig op. Udfylden formularen nedenfor og vi ringer tilbage så snart det bliver muligt.+45 28 24 24 00info@viborgrengøring.dk

Send mig et godt tilbud

Vi bestræber os på at besvare inden for samme døgn.

 
 
 
 
Ønsker at blive ringet op
Send tilbud pr. email
 
 
 
Rengøring privat hjem (fast aftale)
Rengøring efter fraflytning
Rengøring efter håndværker
Rengøring erhvervsaftale
Andet
 
 
 
Ingen
Lille hund
Stor hund
Kat
Krybdyr
 
 
 

SPØRGSMÅL OG SVAR

01.  Hvilke område dækker i?


Vi arbejder primært i Viborg og opland, men afhængig af opgave kører vi også til andre nærliggende byer. Ring og lad os tale om din opgave.


02.  Hvilke opgaver udfører i?


Almindelig rengøring i private hjem som omfatter afstøvning, aftørring og støvsugning. Rengøring af badeværelser og køkken. I udlejnings ejendomme udfører vi flytterengøring. For virksomheder udfører vi primært rengøring af kontorarealer.


03.  Hvordan betaler man?


Vi sender en faktura pr. email som kan betales via netbank eller mobilpay. Betalingsbetingelser er altid 8 dage netto. Rykkergebyr = 100,- DKK pr. rykker og der tilægges 2% pr. måned i renter.


04.  Skal der være ryddet op inden i kommer?


Det er ikke en betingelse at der er ryddet op men vi flytter ikke på kundens ting med mindre der indgået særlig aftale derom. Istedet rengør vi uden om så godt som muligt. Rengøring bliver mindre effektivt og grundigt hvis der ikke er ryddet og vi opfrodre derfor til at fjerne alt fra gulve og overflader som ønskes rengjorte.


05.  Hvor lang tid tager det og hvad koster det?


Tid og priser er individuelle og afhænger af husets størrelse og indretning. Ring til os og aftale en tid hvor vi kan forbi og give et uforpligtigende tilbud.